Skip to main content

Penneo, de Scandinavische groep gespecialiseerd in oplossingen voor het digitaal ondertekenen van documenten, heeft Werner Temmerman aangesteld als Senior Manager Belgium. Temmerman zal in die hoedanigheid de commerciële leiding van het Belgische team op zich nemen en nauw samenwerken met CCO en mede-oprichter van Penneo, André Clement. Sinds oktober 2021 heeft Penneo zijn aantal klanten verdrievoudigd en het is dan ook een prioriteit om het verkoopteam verder uit te breiden.

Ruim tien jaar ervaring in software omgeving

Temmerman komt over van Exact waar hij vier jaar actief was in verschillende functies. Hij startte er als Sales Executive maar werd al snel Senior Account Manager. In die functie heeft hij talloze boekhouders en ondernemers een handje geholpen om de juiste digitale stappen te zetten. Temmerman is gegradueerde in accounting en deze opleiding heeft hem geholpen om boekhouders in hun digitale overgang bij te staan. In zijn laatste maanden bij Exact legde hij zich als Teamlead Accountancy Sales New Business toe op het verder ontwikkelen van het verkoopskanaal en het leggen van nieuwe contacten.

Daarvoor was hij van 2012 tot 2017 verkoopsverantwoordelijke bij Compusoft Belux, een aanbieder van gespecialiseerd industriële software die vooral wordt gebruikt voor het visualiseren van keukens en badkamers.

Zijn verkoopservaring en kennis van de accountancysector zal Temmerman nu goed kunnen aanwenden aangezien Penneo vooral verder terrein wil winnen bij boekhoudkantoren en juridische entiteiten op de Belgische markt.

“Dit is een nieuw hoofdstuk voor Penneo en ons nieuwe sterke team in België, waar we nu steviger voet aan de grond willen krijgen om onze Europese expansie voort te zetten,” zegt Gautier Garin, Penneo’s Vice President Marketing.

“Met Penneo wil ik de Belgische markt verder digitaliseren en bedrijven helpen om hun dagelijkse beheer eenvoudiger en sneller te maken”, besluit de kersverse Senior Manager Belgium, Werner Temmerman.
HRINFO

Author HRINFO

More posts by HRINFO