Skip to main content

Het cleantechbedrijf Synpet Technologies kondigt vandaag de aanwerving aan van CFO Ahmet Eren. De heer Eren zal de fakkel overnemen van de huidige interim CFO Kerim Nisel.

Kerim Nisel, momenteel CFO van het familiebedrijf MAYA Holding van Cem Ozsuer en de dochteronderneming IKEA Turkije, was werkzaam als interim CFO bij de oprichting van de nieuwe SynPet Holding NV, België. Hij draagt nu zijn taken over aan de nieuwe CFO Ahmet Eren, die zich uitsluitend zal toeleggen op SynPet Holding en de verdere uitbouw daarvan.

De heer Eren behaalde zijn diploma Economie aan de Lehigh University/VS. ​ Na het afronden van zijn opleiding ging de heer Eren aan de slag bij Deutsche Bank als trader in opkomende markten. Gedurende zijn zes jaar bij Deutsche Bank handelde de heer Eren in obligaties en derivaten van opkomende markten met een focus op de Turkse markt. Hij leidde het team dat verantwoordelijk was voor de handelsposities, dagelijkse afwikkelingen, risico en winstgevendheid en als ALCO-lid hield hij toezicht op de lokale balans, bewaakte hij het risico, hield hij liquiditeitsratio’s bij en beheerde hij de dagelijkse cashflow.

De heer Eren zette zijn carrière als investeringsbankier voort bij J.P. Morgan & Chase met de titel van Head of Treasury and Trading Departments voor Turkije; in deze functie verdiepte hij zijn expertise in opkomende markten en rapporteerde hij rechtstreeks aan de CEO van het lokale filiaal. De heer Eren speelde een sleutelrol in de groei van het internationale klantenbestand van het Emerging Markets Trading team bij J.P. Morgan & Chase , door actieve banden te smeden met een reeks gerenommeerde Aziatische, Europese en Amerikaanse institutionele beleggers en hedgefondsen.

Na tien jaar in investment banking is Ahmet Eren enthousiast om de nieuwe uitdaging aan te gaan als CFO van SynPet Technologies.

De heer Eren heeft enthousiast gereageerd op zijn nieuwe rol: “Ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit veelbelovende project. Met zijn revolutionaire technologie brengt SynPet nieuwe ecologische en economische oplossingen voor het belangrijke probleem van plastic afvalbeheer. We zetten ons in voor het creëren van een circulaire economie voor de olie- & gasindustrie met een innovatief en duurzaam bedrijfsmodel. Ik kijk ernaar uit om met het hele team te werken aan een schonere toekomst voor onze planeet.”

HRINFO

Author HRINFO

More posts by HRINFO