Skip to main content

Adobe-veteraan brengt ruim twintig jaar aan internationale HR-ervaring mee om snelle groei en internationale expansie Unit4 kracht bij te zetten

Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, maakt vandaag bekend dat het Tania Garrett heeft aangesteld als Chief People Officer. Garrett zal in deze functie leidinggeven aan de People Success-organisatie. Haar takenpakket omvat personeelswerving, training en ontwikkeling, arbeidsvergoedingen en secundaire voorwaarden. Garrett zal daarnaast de regionale HR-teams aansturen en verslag uitbrengen aan Mike Ettling, de CEO van Unit4.

Ruim twintig jaar HR-ervaring
​Met ruim twintig jaar HR-ervaring die ze opdeed bij marktleiders in diverse sectoren en regio’s is Garrett expert in het aansturen van HR-organisaties van snelgroeiende multinationals. Zij heeft bedrijven bijgestaan tijdens complexe fusie- en overnameprocessen en beschikt over een in de praktijk bewezen trackrecord op het gebied van organisatie-inrichting en het aansturen van teams in verschillende locaties. Met al deze ervaring is zij in staat om voor een hoogwaardige werknemerservaring te zorgen.

Garrett was eerder actief bij Adobe, waar ze leiding gaf aan de International Employee Experience-organisatie. Haar werkgebied omvatte de regio’s EMEA, Asia-Pacific en Japan. Voordat zij bij Adobe in dienst trad was Garrett actief als Group HR Director bij een juridisch adviesbureau, waar ze met succes de verkoop van de onderneming in goede banen leidde met een nieuw aangesteld managementteam. Garret is ook werkzaam geweest voor Experian, Towers Watson en Valspar.

“Het doet ons een genoegen om Tania binnen de organisatie van Unit4 te verwelkomen. Dit is een perfect moment, omdat we net een nieuwe groeifase inluiden”, zegt Mike Ettling, de CEO van Unit4. “Met haar trackrecord van strategisch leiderschap en uitvoerend vermogen is Tania de juiste persoon om ons te helpen om verder in onze mensen te investeren. Daarmee kunnen we op onze beurt organisaties helpen om sneller een uitmuntende people experience naar hun organisatie en klanten te brengen.”

“Ik vind het geweldig om bij Unit4 in dienst te treden in een tijd waarin we allemaal net uit de coronacrisis komen. Bedrijven willen opnieuw prioriteit toekennen aan duurzame groei”, aldus de kersverse Chief People Officer Tania Garrett. “Zakelijke leiders moeten zich nu meer dan ooit inzetten om talent te behouden en mensen op nieuwe manieren te motiveren. Ik kan niet wachten om dit traject aan te gaan hier bij Unit4.”

Over Unit4

Unit4’s next-generation enterprise solutions power many of the world’s most people-

De next-generation bedrijfsoplossingen van Unit4 wordt gebruikt door veel van ’s werelds meest mensgerichte organisaties in het middensegment van de markt. Ons state-of-the-art cloud platform, ERPx, brengt de mogelijkheden van Financials, Procurement, Project Management, HR, en FP&A samen op een verenigd cloud platform dat real-time informatie deelt en is ontworpen met een krachtige, mensgerichte benadering, zodat werknemers kunnen profiteren van beter inzicht en effectiever en meer betrokken kunnen worden. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen terwijl het klanten op maat op schaal de juiste tools biedt om de processen in hun hele organisatie te verenigen en hun mensen met elkaar te verbinden. Unit4 bedient meer dan 6.000 klanten wereldwijd, waaronder Bravida, Havas, Migros Aare, Americares, Save the Children International, Action against Hunger, Metro Vancouver, Forest Research, Southampton City Council, Habitat for Humanity, Selkirk College, FTI Consulting, en Surrey County Council.

HRINFO

Author HRINFO

More posts by HRINFO