Skip to main content

Kady Srinivasan vervoegt Lightspeed als hoofd van marketing terwijl het bedrijf zijn managementteam blijft uitbreiden om strategische groei te stimuleren

Lightspeed Commerce Inc. heeft aangekondigd dat het bedrijf voormalig Klaviyo en Dropbox-manager Kady Srinivasan heeft aangesteld als Chief Marketing Officer onder JP Chauvet, CEO van Lightspeed.

Srinivasan is een doorgewinterde leidinggevende met meer dan 15 jaar ervaring in het leiden, opbouwen en opschalen van marketingactiviteiten bij bedrijven in retail, gaming, consumentenproducten en technologie. In haar nieuwe rol zal Srinivasan de algemene marketingstrategie van Lightspeed leiden en ​ voortbouwen op de positie van het bedrijf op de markt om strategische groei, innovatie en waarde voor shareholders en klanten wereldwijd te stimuleren.

“We zijn verheugd om Kady als onze nieuwe CMO in het Lightspeed-team te verwelkomen. Ze brengt ruime ervaring met zich mee zoals het opschalen van SaaS-bedrijven, het uitbreiden van nieuwe activiteiten en het lanceren van innovatieve cloudgebaseerde softwareoplossingen,” aldus JP Chauvet, CEO van Lightspeed. “Haar unieke vaardigheden zullen van cruciaal belang zijn voor Lightspeed terwijl we ons concentreren op onze doelmarkt van complexe mkb-bedrijven, onze naamsbekendheid vergroten en onze belangrijkste retail- en horecaproducten wereldwijd blijven uitrollen.”

Voor haar overstap naar Lightspeed bekleedde Srinivasan de functie van SVP, Global Head of Marketing bij Klaviyo, een aanbieder van SaaS-technologie voor het automatiseren van marketing. Daarvoor was Srinivasan Chief Marketing Officer bij Owlet Baby Care. Daar leidde ze de wereldwijde marketing- en verkoopactiviteiten die voor een verbeterde brand awareness zorgden, breidde ze het bereik en vraag van de markt uit, en vergrootte ze de bekendheid van het bedrijf als toonaangevende speler in gezondheidstechnologie voor baby’s. Voor haar werk bij Owlet Baby Care was Srinivasan Global Head of Marketing and Integrated Go-to-Market bij Dropbox, waar ze als hoofd van marketing voor mkb-bedrijven en consumenten aanzienlijke groei binnen beide klantsegmenten realiseerde. Verder heeft Srinivasan ook een cruciale rol gespeeld bij de lancering van het Dropbox Business product en merk, en de beursgang van Dropbox. Srinivasan was ook werkzaam als Senior Director of Growth and Integrated Marketing voor de afdeling mobiel van Electronic Arts.Op dit moment is ze ook Venture Advisor bij Relay Ventures en mentor bij Girls Who Code. Srinivasan heeft een MBA van de University of North Carolina at Chapel Hill en een BE van het R.V. College of Engineering.

“Het is een spannende tijd om bij Lightspeed aan de slag te gaan,” zegt Kady Srinivasan, Chief Marketing Officer van Lightspeed. “De technologie van het bedrijf speelt nu meer dan ooit een belangrijke rol bij het laten floreren van complexe bedrijven. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring op het gebied van marketing in de techsector in te zetten om de positie van Lightspeed als één van de werelds meest innovatieve en snelst groeiende handelsbedrijven te bevorderen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Hr Info

Author Hr Info

More posts by Hr Info