Skip to main content

Jenny Ring nieuwe EVP People, Culture & Sustainability bij Dustin

Jenny Ring werd benoemd tot nieuwe EVP People, Culture & Sustainability bij Dustin. Ze startte in deze nieuwe rol op 1 juni 2023 en is sindsdien ook lid van het groepsmanagementteam.

Voorheen was Jenny verantwoordelijk voor Customer Fulfilment bij Dustin en heeft sinds 2015 verschillende leidinggevende functies bekleed binnen het bedrijf. Voordat ze bij Dustin kwam, was ze verkoopdirecteur bij GE Money Bank.

“Jenny heeft uitgebreide ervaring in het leiden van complexe, multinationale organisaties en heeft een sterke competentie binnen leiderschap gecombineerd met uitgebreide kennis van onze business. Daarom ben ik erg blij dat Jenny nu de verantwoordelijkheid overneemt voor People, Culture en Sustainability terwijl we Dustin verder ontwikkelen in al onze markten,” zegt Johan Karlsson, President en CEO van Dustin.

“Onze mensen en onze sterke cultuur zijn belangrijke succesfactoren voor de groei van Dustin. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op mijn eerdere ervaringen om, samen met het team, het werk binnen Mensen, Cultuur en Duurzaamheid verder te ontwikkelen en zo bij te dragen aan de voortdurende reis van Dustin,” zegt Jenny Ring.

Jenny Ring volgt Martin Lindecrantz op, die eerder aankondigde het bedrijf te verlaten.


Over Dustin

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. We helpen onze klanten om voorop te blijven lopen door hen de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te bieden.

We bieden ongeveer 280.000 producten met bijbehorende diensten aan bedrijven, de overheidssector en particulieren. De omzet voor het boekjaar 2021/22 bedroeg ongeveer 23,6 miljard SEK en meer dan 90 procent van de omzet kwam van de bedrijfsmarkt.

Dustin heeft ongeveer 2.500 medewerkers in dienst en staat sinds 2015 genoteerd op de Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.

Hr Info

Author Hr Info

More posts by Hr Info