Skip to main content

Julia Lagerqvist nieuwe CFO bij Dustin  

Julia Lagerqvist is aangesteld als de nieuwe CFO en lid van het managementteam bij Dustin Group. Ze neemt de functie over op 11 december 2023 en vervangt Johan Ryrberg die waarnemend CFO is.  

Julia was tot voor kort CFO bij Scandi Standard. Daarvoor bekleedde ze een soortgelijke functie bij Kronfågel Zweden en SverigesEnergi Elförsörjning.  

“Julia heeft een brede internationale achtergrond en ervaring bij bedrijven met een hoge veranderingssnelheid. Met haar competenties en sterke gedrevenheid zal ze een belangrijke rol spelen in Dustin’s voortdurende ontwikkeling,” zegt Johan Karlsson president en CEO Dustin.  

“Voor mij is het belangrijk dat een bedrijf een opwindende groeiagenda heeft gecombineerd met een sterke cultuur en solide duurzaamheidswerk, Dustin heeft dit allemaal en ik kijk er naar uit om het bedrijf en de industrie te leren kennen,” zegt Julia Lagerqvist


Over Dustin 

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. We helpen onze klanten om voorop te blijven lopen door hen de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te bieden. 

 We bieden ongeveer 280.000 producten met bijbehorende diensten aan bedrijven, de overheidssector en particulieren. De omzet voor het boekjaar 2021/22 bedroeg ongeveer 23,6 miljard SEK en meer dan 90 procent van de omzet kwam van de bedrijfsmarkt. 

 Dustin heeft ongeveer 2.500 medewerkers in dienst en staat sinds 2015 genoteerd op de Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm. 

Hr Info

Author Hr Info

More posts by Hr Info